Beoordelingen van Ristorante Musica Almere

Recente recensies

4.0
Ruth
vandaag

Ik heb van een echte Italiaanse pizza mogen genieten, bodem perfect zoals die hoort te zijn, gewoon van harte smullen, ik ga in toekomst alleen hier bestellen.

Li Chang
4 december 2021

Pasta is altijd goed!

Katja
2 december 2021

Heerlijke pasta gegeten! En ruime portie.

Vos
1 december 2021

Goede kwaliteit Vriendelijke hulp Op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
28 november 2021

Super gegeten, bevestiging van werkelijke tijd mag iets sneller. Nu was ik wat vroeg, verder geen probleem

Bras
28 november 2021

Was weer prima

Ton Rook
26 november 2021

Via website aangegeven tijd bezorging tussen 18:15 - 18:30. Verwachte tijd bezorging 19:45 !!! Dat tijdsverschil is veel te groot. Indien gevraagde tijd niet haalbaar is, zou een belletje wel klantvriendelijk zijn. Zag veel later pas een email die de bezorgtijd aangaf. Was de eerste bestelling die ik deed.

Cristina Willemsen
26 november 2021

was beide weer heerlijk mijn dank.

Susan
20 november 2021

Lekker als altijd, maar om iets over vieren bestellen en dan pas kwart over 6 je eten krijgen vind ik wel erg laat...

Mirjam
18 november 2021

Heerlijk eten, goed warm, netjes op tijd bezorgd. Alleen het verschil tussen een medium en large pizza niet kunnen ontdekken. Waren even groot.

Annette Morrien
17 november 2021

Ivm gebrek aan bezorg personeel moesten wij iets langer wacht op onze bestelling. Wij zijn daarvan netjes op de hoogte gesteld door het restaurant. De pizza’s waren, zoals altijd, voortreffelijk! Alsof je in Italië bent 🇮🇹

Ellen
16 november 2021

Heerlijke echte italiaanse pizza's

Bikkers
15 november 2021

De beste Italiaans restaurant in Almere……

Sanne
14 november 2021

Te lekker gewoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
13 november 2021

Always love the pasta and pizza

janet de ruiter
10 november 2021

Twee pizza’s zouden bezorgd worden om 18.00-18.15 uur. Ze kwamen om 19.30 uur. Drie keer gebeld. Veel excuses. Bezorger kon ons adres niet vinden. Pizza’s zijn opnieuw gemaakt en snel bezorgd. Wij kregen de toezegging dat de volgende twee pizza’s gratis zijn. Keurig opgelost. 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
4 november 2021
Thomas
3 november 2021
Loreta farias
31 oktober 2021

Food fantastic but it takes too long to fet tge order . Order before 5 and foid srrived at 6 thirty . Too ling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmée
25 oktober 2021

Heerlijke pizza’s en snelle bezorging. De pizza’s waren nog warm tot het laatste stukje :)

Wilma Bakker
24 oktober 2021

Ik ben een vaste klant en kan maar één ding zeggen: Gewoonweg heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
23 oktober 2021

Ditmaal bezorging op afgesproken tijd en super goede pizza 's

Wouter
21 oktober 2021
Jeroen
20 oktober 2021

Top pizza☺️

Rob Kraanen
17 oktober 2021

Het eten was zoals altijd heerlijk. Bezorger was ook aardig. De tijd tussen bestellen en bezorgen is zoals altijd helaas ook erg lang. De meeste bedrijven bezorgen tussen 30-45 minuten. Hier is het minimaal 1,5 uur en dan heb je geluk. Daar moet je dus echt rekening mee houden bij het bestellen.

Jannie Velthuis
16 oktober 2021
Rob
10 oktober 2021

Zoals altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
10 oktober 2021

Altijd van een goede kwaliteit en binnen een redelijke tijd bezorgd.

Eric Kabel
6 oktober 2021

Het was weer echt heerlijk 😊

Barbara
2 oktober 2021

Prima pizza’s, goed belegd, warm, knapperige korst, niet te vet. Keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Een pizzeria in muziekwijk om trots op te zijn. Keep it up!

Bijlsma
29 september 2021

Zes uur besteld pas na 1,5 uur bezorgd pizza zonder kaas besteld met kaas gekregen

Loes Tuijp
27 september 2021

Anderhalf uur voor bezorging vind ik te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joan
26 september 2021

Heerlijke pizza alleen toch weer beetje te laat, net als vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stobbe
24 september 2021
RS
23 september 2021
Irma
20 september 2021
Jan Boes
16 september 2021

Weer fantastisch gegeten van de producten van Ristorante Musica uit Almere. de pasta's en pizza's zijn echt geweldig. Bestel en probeer.

kersten
9 september 2021

heerlijk

Li
8 september 2021

Pizza en pasta is altijd consistent kwaliteit.

andries
7 september 2021

Rijk gevulde pizza goeie bodem. Lekkere verse pomodori salade. Beste in Almere

François
6 september 2021

Snel en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
4 september 2021

Heerlijk gegeten van een hele warme pasta die precies op tijd kwam.

Susan
3 september 2021

45 min later dan geplant, maar wel goed heet en erg lekker!!

Cramer
3 september 2021
Peter
1 september 2021

We bestellen hier al jaren maar dit was echt de laatste keer. Bezorgtijd van 2 - 2,5 uur is tegenwoordig de standaard. Tussendoor geen communicatie. Pizza's vallen steeds vaker tegen; te krokante, verbrande korsten, teveel bloem aan de onderkant en extra's waar je anderhalve euro voor betaalt zijn niet terug te vinden op de pizza's. Vroeger was dit m'n favoriete Italiaanse restaurant in Almere maar door zoveel teleurstellingen en de afnemende kwaliteit van de afgelopen jaren, is m'n liefde voor Ristorante Musica helaas bekoeld. Hopelijk pakken ze de problemen aan en kunnen ze hun spirit en kwaliteit van vroeger weer terugvinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos
30 augustus 2021

Uw pizza's zijn super lekker, ik vind het alleen jammer dat het altijd zo lang duurt voordat er bezorgt word.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
29 augustus 2021
ben
21 augustus 2021

heerlijk pizza .goed heet bij thuiskomst . aanrader!!!

Bvdn
20 augustus 2021

Erg goede pizza, precies op tijd bezorgd!

Esmiralda
19 augustus 2021

Werd netjes gebeld dat het later kwam dan mijn gekozen tijd. Werd niet veel later alsnog bezorgd. Super! Eten was ook prima.

Rob
19 augustus 2021

Altijd top pizza lekker broodje met verse kruidenboter . Goed op temperatuur geleverd door een top bezorger

Mulder
18 augustus 2021

Heerlijke maaltijd die precies op tijd geleverd was.

Eric Kabel
18 augustus 2021
Loes Tuinp
18 augustus 2021

Wederom top!!

Wouter
17 augustus 2021

Heerlijke Pizza's gegeten en de salades zijn ook absoluut een aanrader.

Luca
16 augustus 2021

Snelle bezorging. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
14 augustus 2021

Helemaal goed. Top pizza. Prima bezorging. Pizza was goed warm.

Johan
13 augustus 2021

De pizza was geweldig goed. De Tiramisu verleden keer geweldig, maar deze keer niet zo goed

Loes
12 augustus 2021

Duurde wel wat lang maar de pizza was super lekker

Rr9b
10 augustus 2021

Lekker als altijd en top en top bezorgd

Eric Kabel
9 augustus 2021
Jeroen
6 augustus 2021

Op tijd, goed belegde pizza en heerlijk van smaak

Vasse
2 augustus 2021
Nat
31 juli 2021

Pizza’s erg lekker, maar nu 2 keer online besteld en 2 keer niet bezorgd op het aangeklikte tijdstip. 45min tot een uur later. Dat is erg jammer en vervelend, vooral als je weg moet en je pizza’s er nog niet zijn!

Karin
29 juli 2021

Lekkere pizza, kwam sneller dan aangegeven

Renate
27 juli 2021

Het eten was weer perfect maar 1 vebeter puntje als er een bezorger uitvalt en het is druk eerder bellen dat het langer duurt de bezorg tijd was 19:30 en ik werd half 8 gebeld dat het langer duurde ik woon in literatuurwijk als ik het eerder wist had ik ons eten opgehaald

Arnold van de Worp
20 juli 2021

prima pizza zeer smaakvol

Jan Boes
20 juli 2021

Geweldige gerechten, authentiek Italiaans. Aanrader.

Wilma Bakker
19 juli 2021

Zoals altijd weer een heerlijke pizza. Ik ben niet anders gewend. Erg snel bezorgd.

Eva
19 juli 2021

Heeeeerlijke pizzas!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
18 juli 2021

Werden gebeld dat bezorging later dan gevraagde tijdstip ging worden, prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De wild
13 juli 2021

Heerlijke pizza's

Lois
11 juli 2021

Heerlijke pizza’s. Bezorging zou alleen extreem lang duren. Gebeld of we het ook konden halen; met een half uur waren de pizza’s klaar. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk uit eten thuis. Heet gebracht, half uurtje later gebracht dan beloofd, maar dat calculeren we tegenwoordig in. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
11 juli 2021
Marcel
8 juli 2021

Beste pizza’s van Almere en vriendelijk personeel

Ridderbos
7 juli 2021

Helaas alweer zonder overleg de ophaaltijd met 20 minuten verlengd. Dit terwijl ik om 14.00 uur ‘s middags al had besteld dus ruim op tijd. Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurd en daardoor sta je daar erg lang te wachten. De pizza’s zijn wel goed.

Jan van den Heuvel
3 juli 2021

bezorging gevraagd 19.00 uur maar was om 18.25 al bezorgd. Gelukkig was ik al thuis... De als extra bestelde Parmaham en Pikante Salami lagen ook niet op de pizza. En dat is jammer, want de kwaliteit van de pizza is altijd geweldig! Ook nu weer. Dus we komen zeker terug, hopelijk gaat dan wel alles goed.

Hemelrijk
2 juli 2021

Pizza’s kwamen een uur te laat! Wel netjes op de hoogte gebracht dat ze later kwamen! Extra topping (artisjokken) zat niet op de pizza verder waren de pizza’s erg lekker!

PAJ Schoenmakers
2 juli 2021

2 heerlijke maaltijden afgehaald. Super lekker, ik kan het iedereen aanbevelen!

drb
1 juli 2021

Normaal erg tevreden, maar vanavond was het helaas niet best.

Esther
30 juni 2021

Pizza’s erg lekker en serieus bek verbrandend heet bij aankomst. Netjes gebeld dat het ivm drukte 20 min later werd.

R. Van Dok
30 juni 2021

Eten is prima kwaliteit maar de levertijd is tot op heden nog niet op tijd geweest.....

Cecil
27 juni 2021

Zoals altijd heerlijke spaghetti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bramski Wilhelmski
26 juni 2021

Lekker maar niet genoeg paddenstoelen

Marieth Gomes
25 juni 2021

Voor mijn verjaardag heb ik pizza's en pasta's besteld voor mijn familie. Het was super lekker. Heerlijk! Musica .... super bedankt!!

Renate
25 juni 2021

Het was weer heerlijk !!!

Ruud
21 juni 2021

Pizza's van zeer goede kwaliteit. Het wachten waard op de zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Otto
20 juni 2021

Ik had gevraagd om een pizza zonder kaas, en dat staat ookop debon die werd gegeven bij aflevering. Maar wat kreeg ik: een pizza met kaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stobbe
20 juni 2021

Alleen lang wachten op de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corins
17 juni 2021

Pasta is zalig, bezorging duurde alleen 2 uur en dat was wel erg lang, gelukkig maakte het heerlijke eten dat goed.

Janine
9 juni 2021

Dinsdagavond rond half 7 een pizza besteld. Is bijna 2 uur later bezorgd. Duurt echt veel te lang. Pizza was prima.

Esther
8 juni 2021

Prima !! En mooi op tijd.

Wouter
6 juni 2021
Bas Dorenbos
1 juni 2021
DE VOS
30 mei 2021

was weer heerlijk ! echte Italiaanse pizza's en pasta's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melanie
29 mei 2021

Goede snelle levering, heerlijke pizza’s!

H. Mulder
28 mei 2021

Lekker een warm diner gegeten! Was precies op de aangegeven tijd binnen! Thnx

Pizza Liefhebber
25 mei 2021

Pizza zelf opgehaald, tijd dat het klaar zou zijn klopte precies, kwaliteit pizza ‘s paffarotti, cantate, quarte statigione goed gevuld en goed van smaak. Bediening zeer vriendelijk

M. Struwe
25 mei 2021

Bezorgtijd was wel lang maar het was heerlijk.

Willem
24 mei 2021

Om 19.08 een bestelling geplaatst. Met als verwachte aankomst tijd 20.40. Dus 1uur en 32 minuten wachten is wel erg lang. Daarnaast om 20.55 gebeld waar de Pizza bleven. Die zaten in de oven dus om 21.05 de Pizza ontvangen 2 uur na bestelling. Dit is wel erg lang. Pizza waren goed op smaak en goed heet bij aankomst. Dus wellicht kan voordat je bestelling plaatst de wachten tijd kan vermelden zodat ik een keuze had om elders een bestelling te plaatsen. Aan de Pizza heeft het niet gelegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Key
22 mei 2021

Perfecte piza en prima bezorging !!

C.Willemsen.
22 mei 2021

Had pasta om 17 uur besteld kreeg het pas om18,15 dat vind ik te laat , dat moet toch beter kunnen.

Jan
22 mei 2021

Weer geweldig gegeten. Geweldige gerechten, authentiek Italiaanse smaken.

Klara
15 mei 2021

Ik bestel regelmatig bij Musica. Ik houd tegenwoordig rekening met lange wachttijden voor bezorgen. Daarom heb ik vandaag mijn 2 pizza's zelf afgehaald. Maar toen ik op de afgesproken tijd arriveerde moest ik nog 22 minuten wachten tot het klaar was. Dat is best vervelend, maar elke keer eet ik weer zeer smakelijk mijn gerechten van musica. Echt een goed Italiaans restaurant, en de mensen in de keuken werken echt heel hard. Daarom blijf ik toch graag klant van Musica, maar ik moet gewoon mijn instelling iets aanpassen en wat ruimer de tijd nemen dat is het echt waard!

Stiphout
14 mei 2021

Misschien was onze verwachting te hoog, maar bij carpaccio verwacht ik rucolla sla geen ijsbergsla, maar de snelheid waarmee het kwam was weer bovenverwachting snel 25min sneller dan wat er was aangegeven.

Marja
14 mei 2021

Altijd prima pizza’s en ondanks drukte goede en duidelijke service!

Chris
9 mei 2021

Prima restaurant. Het was weer erg lekker. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma Bakker
8 mei 2021

Zoals altijd weer een super heerlijke pizza. Na anderhalf uur werd de overheerlijke pizza bezorgd door een aardige bezorger.

Bas Kusters
8 mei 2021

Pizza salami was erg lekker, de pizza magharita had echter een beetje kaas in vergelijking met de pizza salami.

Samantha
8 mei 2021

De pizza's zijn altijd heerlijk.

Esther
6 mei 2021

Alles was weer erg lekker en netjes op tijd.

RBS
3 mei 2021

2 pastagerechten besteld 1 met vis, 1 met champignons, paprika en kappertjes. Was nog goed heet bij bezorging en smaakte hel goed! Werd met ong een half uur bezorgd ipv de aangegeven driekwartier. Voor herhaling vatbaar

Rudi
2 mei 2021

Na bestelling geplaatst te hebben 2uur wachten tot dat het bezorgd wordt .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Boes
1 mei 2021

Opnieuw 2 uitstekende gerechten van restaurant Musica. Alsof je in Italië aan tafel zit. absolute aanrader als je van echt Italiaans eten houdt.

Ruud
28 april 2021

Altijd smaakvolle pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eef
27 april 2021

Netjes op de afgesproken tijd. Temperatuur was prima. En de pizza was heerlijk

Renate
27 april 2021

Snel bezord ,het was nog heet ,het was heerlijk

Ronald Besemer
20 april 2021

Prima!

drb
20 april 2021

Was weer heel goed!

D van der Voorde
18 april 2021

Heerlijke pizza's en pasta's. Echt lekker gegeten.

Rob
18 april 2021

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
17 april 2021

De pizza's zijn heerlijk. Alleen jammer dat ze bijna nooit gesneden worden. Ondanks apart aangegeven op de bestelling met hoofdletters en uitroeptekens en de vraag om dit niet te vergeten. Anders 5 sterren.

Sandra Eliassen
14 april 2021

Heerlijke smakelijke pizza’s die heel warm aankomen! Makkelijk te bestellen en af te rekenen via de eigen website.

Jan Pieter Bijsmans
13 april 2021

Weer heerlijke pizza gegeten van Musica; altijd goed! Werd gelijk gebeld dat bezorging op gewenste tijdstip niet haalbaar was dus +30 minuten of dat OK was. Uiteindelijk werd toch op het gewenste tijdstip bezorgd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
12 april 2021

Mooi op tijd een lekkere verse pizza op tafel. Gaan we vaker doen.

Thomassen
11 april 2021

18:00 bestelling voor 19:00 uur. Keurig gebeld dat er problemen waren en het 19:55-zou worden en of dit akkoord was. Prima maar 20:30 uur is dan wel erg laat. Kwaliteit prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
10 april 2021

Pizza's waren lekker alleen 2x vergeten om de goede ingrediënten op de pizza's te doen waar extra voor betaald was.

John
2 april 2021

Pizzas waren heerlijk ouwerwets lekker! Mooie bodem en royaal gevuld. Ik haal ze altijd zelf op bij het restaurant. Aanbevolen!

Fintelman
2 april 2021

De Tagliatelle ontbrak!

Dick
1 april 2021

Na de bestelling wordt ik gebeld dat het erg druk is en dat ik de bestelling niet op het gewenste tijdstip kan krijgen maar ca. 20 min later. Dat was geen probleem. Enigszins verbaasd was ik dan ook dat de bestelling ca.10 min. vóór de oorspronkelijke tijd al werd bezorgd. We waren er toen eigenlijk nog niet aan toe. De pizza's waren overigens voortreffelijk.

carin
1 april 2021

Zoals altijd, de pizza's waren heerlijk.

Daisy van Zalen
31 maart 2021

De pizza's zijn heerlijk maar de service vind ik slecht. Gisteren een pizza besteld met als extra ingrediënt gorgonzola erop, helaas zat het er niet op. De keer ervoor (bestelling door mijn zus gedaan) hebben wij 3 uur moeten wachten op onze 6 pizza's. Toen wij belden (en ze er al 20 minuten hadden moeten zijn) werd er aangegeven dat de pizza's nog de oven in moesten. Ze zouden ons niet vergeten zijn, maar dat kan ik me haast niet voorstellen. Lijkt me dat je anders ook even belt om aan te geven dat je pizza's een stuk later komen dan je hebt beloofd. We hadden notabene nog voor het bestellen gebeld om na te gaan wat de bezorgtijd zou zijn. Geef dan op zijn minst je fout toe.

verkerk
29 maart 2021

Zoals altijd heerlijk altijd helemaal top

streefkerk
29 maart 2021

Het eten is qua smaak goed echter is het niet warm. Bezorging in een bakje met zilverpapier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VanPuffelen
29 maart 2021

Prima pizza. Bezorging duurt enorm lang. 17:30 besteld, 19:45 bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jody
29 maart 2021
Rob
28 maart 2021

Gisteravond Pizza Groot musica groot besteld. Hij was echt super lekker en ga vaker bestellen . Ook het brood met knoflookboter wat top en denk ik zelf gemaakt met ook verse ingrediënten net als de pizza . Was druk door voetbal van het Nederlands elftal dus duurde even maar was het zeker waard. De bezorger wat vriendelijk en ook top . Dus mensen beter dan de bekende ketens voor een echte pizza moet je hier zijn . Zeker nu ook in Corona tijd . Doen hè mensen!!!!

Jessica
28 maart 2021

Pizza’s zijn heerlijk maar je moet er heel lang op wachten. Nu 4 keer besteld voor bezorging en alle keren veel te laat bezorgd. Laatste keer 1,5 uur (17.30 uur) besteld voor gewenste aflevertijd (19 uur) om er redelijk zeker vanuit te kunnen gaan dat ze dan om en nabij de gewenste tijd komen. Krijg je een mail dat er om 19.30 uur (een half uur later) wordt bezorgd dan de gewenste bezorgtijd. Ok, dat kan gebeuren. En vervolgens wordt er ruim 3 kwartier (20.15 -20.20 uur) na die tijd bezorgd zonder dat daar een melding van komt. Dus een half uur (ca 19.55 uur) na afgegeven bezorgtijd gebeld. Moet de pizza nog in de oven. Te laat komen kan een keer gebeuren maar niet 4 keer ! Dit heb ik ook telefonisch gemeld. Die jongen was allervriendelijkst en zou het doorgeven maar betwijfel of ik nog laat bezorgen door Musica.

Renate
27 maart 2021

Veel te lange wachttijd of bezorgen , moest 2 uur wachten voor 2 pizza’s , gewoon belachelijk , kan niet gewoon

TWO
27 maart 2021

Bezorging op afgesproken tijd. Prima pizza, krokant, niet vet en lekker van smaak. Wel wat prijzig voor losse ingrediënten

Esther
21 maart 2021
Robbert Smolders
19 maart 2021

Lekker eten, goede Italiaanse stijl. Speciaal vanuit Muiden op komen halen.

Ellen
14 maart 2021

De pizza smaakte goed, maar de bezorging was een half uur later.

Wilma Bakker
13 maart 2021

Zoals altijd gewoonweg weer een heerlijke pizza. Tijdig bezorgd en goed warm. Niets op aan te merken. Ik bestel gauw weer. Bedankt toppers!

Esther
13 maart 2021
Anoniem
13 maart 2021
Fintelman
12 maart 2021

Calzone was aan de buitenkant zwart!

Esther
5 maart 2021

Mooi op tijd en weer erg lekker.

Carla Rijnbeek
3 maart 2021

Helaas vond ik het tegenvallen! Ik had stokbrood met kruidenboter, het stokbrood was keihard en helemaal plat! En de carpaccio was heel veel sla en echt heel weinig vlees. Mijn zoon zijn pizza was wel prima

Mieke
1 maart 2021

Lekker knapperige bodem, gelukkig als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
27 februari 2021

Eten was heerlijk. Dat het twee uur duurde om te bezorgen was wel wat lang, maar mogelijk was het erg druk op de zaterdagavond.

Hans
27 februari 2021

Helaas waren de pizza’s niet meer warm. We hebben ze zelf in de oven moeten opwarmen. Dit zijn we niet gewend.

Lilian
27 februari 2021

Heerlijke pasta en pizza.

Anoniem
24 februari 2021

Beste pasta carbonara!

Jos
24 februari 2021
W. Bakker
22 februari 2021

Weer een heerlijke pizza zoals altijd en snel bezorgd. Ik bestel snel weer.

Hans
22 februari 2021

Hele goede pizza’s Alleen levertijd was wel erg lang> 2 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toot
21 februari 2021

De pizza was prima. Maar vwb bezorgtijd tja, uiteindelijk 3 kwartier later dan door Musica aangegeven, dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
21 februari 2021

Ze waren echt super lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George Cia
15 februari 2021

De pasta zou gegratineerd zijn, maar was 1 drap. De geitenkaas was niet gesmolten. Het was ook erg weinig. Er zat heel weinig tortelinni in. Kortom viel heel erg tegen. Het stokbrood was ook niet goed gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vos
13 februari 2021

Ik had om 18:00 uur eten besteld, 4 pizza’s en een lasagne, ze kwamen het om 20:30 brengen. En t was gewoon al koud. Meerdere malen gebeld, geen enkele compensatie niks niet. We bestelde hier met zeeeeer grote regelmaat maar zoals dit heb ik nog nooit meegemaakt. Vind t zeer slecht

Kel
12 februari 2021

Eten was lekker maar 2 uur en 10 minuten op me eten wachten vind ik echt te lang

Mies
11 februari 2021

Heerlijke pizza's en supervriendelijke bezorger!

Bas Dorenbos
11 februari 2021

Superlekker!

Shirley
10 februari 2021

Lekker!

Esther
8 februari 2021
Ingrid
6 februari 2021

Was weer heerlijk 😀

Esther
4 februari 2021
M. V.
3 februari 2021

Het eten was heerlijk, maar rond 16.00 uur besteld en gekozen voor 17.30 uur bezorgen. Dan een mail krijgen 17.45 en uiteindelijk 18.00 uur pas hier. Dat is echt mega vervelend met kleine kinderen. Je zou zeggen dat 1.5 uur voorbereiding etc voldoende moet zijn.

hans
3 februari 2021

super heerlijk

P. de Wit
2 februari 2021

Prima pizza maar vanaf online bestellen naar afleveren 1 uur en 3 kwartier is niet goed hoor!

R. Van dam
2 februari 2021

Altijd te laat, en de pizza lauw en slap. Jammer.

Marc
1 februari 2021

Smaak van de pizza's altijd prima. Bezorging precies op.tijd.

drb
1 februari 2021

Was prima!

Shirley
1 februari 2021

Ietwat afgekoelde pizza maar we zorgen sowieso dat we de oven voorverwarmd aan hebben staan zodat eea weer eventjes opgewarmd kan worden. Smaak van de pizza is heel goed. Patatjes doen het ook altijd goed na even in de oven zijn geweest. Lekker!

Rob
30 januari 2021

Bezorging duurt eigenlijk altijd super lang. Vandaag bij 3 uur. Ik had spijt dat ik het niet was gaan ophalen

jj
30 januari 2021

ruim 2 uur op een pizza wachten is ongeoorloofd

Anoniem
26 januari 2021

Ik heb het idee dat er een andere kok is. Desondanks superlekkere pizza. De mails die je krijgt slaan nergens op. Pizza komt half uur later dan de mail zegt. En de mail dat de pizza onderweg is komt twee minuten voor bezorging. Bezorger mag iets enthousiaster zijn over anderhalf euro fooi. En graag zijn helm afzetten voortaan.

Sandra
26 januari 2021

Absoluut heerlijke pizza's. Vele malen lekkerder dan die van de grote ketens. Het bezorgen laat zwaar te wensen over. Ik heb al meerdere keren gehad dat een bezorging ruim een uur over de gewenste tijd was (terwijl minstens 1,5 uur ervoor besteld) en één keer ruim een uur te vroeg, toen er niemand thuis was. Knap irritant dus! Maar de pizzas zijn heerlijk. dat dan weer wel.

Brend
26 januari 2021

Binnen 20 minuten bezorgd. Pasta Carbonara erg heet en smaakvol.

Jeroen van Damq
25 januari 2021

Prettige Website, snel de bestelling kunnen doorgeven, met gewenst afhaal-tijdstip. Wij werden netjes gebeld met de mededeling dat de bestelling EERDER klaar zou zijn dan verwacht. Prima Service! & Natuurlijk heerlijke pizza's!

WR
25 januari 2021

Prima bezorging. Goede pizza's. Zelfs pasta was heerlijk en dat voor een bezorgde.

Nancy
25 januari 2021

Binnen half uur was mijn pizza bezorgd

Lankhoorn
25 januari 2021

Had wel iets warmer kunnen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 januari 2021

Het duurde wel even, maar je weet: bij musica is het altijd lekker.

Erik
23 januari 2021

Prima pizza maar een uur te laat bezorgd. Het was druk.

Renate
23 januari 2021

2uur gewacht maar het was heerlijk zou alleen beter zijn om op de site te vermelden dat het bezorgen langer dan een uur kan duren wij zouden het dan eventueel gewoon op halen vanuit literatuurwijk

hans kool
22 januari 2021

Bijna altijd op tijd en aardig personeel. Vriendelijke bezorgers en de smaak van het eten is heerlijk. Beste pizzeria van almere en omstreken

Jeroen
22 januari 2021

Heerlijke pizza wel zoals altijd laat bezorgd

Sander
20 januari 2021

De pizza waren goed. Alleen waren ze al afgekoeld en de pizza was koud bij de laatste stukken. Dat ben ik niet gewend.

Ivje
19 januari 2021

Dit keer pizza Mandolino en Caruso los besteld. Medium. Tot mijn grote verbazing kreeg ik twee grote en heel rijkelijk belegd! De kruidenboter en het stokbroodje waren ook weer heerlijk! Top! Aanrader!

Wendy
18 januari 2021

Heerlijke pizza’s en super fijn geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits Hassing
16 januari 2021

Het eten was weer op tijd gereed en was zoals vanouds heerlijk smullen maar.

laura
15 januari 2021

Erg lekker en goed verzorgd.

Heleen
15 januari 2021

De pizza's waren weer lekker! Deze keer kwam de bestelling een half uur te laat, maar dat gebeurt bij Musica haast nooit.

Henny Smit
14 januari 2021

Het was weer ouderwets heerlijk

Mandy
11 januari 2021

Altijd vlotte bezorging en heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wieke Gulikers
10 januari 2021

We hebben vanaf het moment van het plaatsen van de bestelling 2,5 uur op onze pizza moeten wachten. Dit was 1 uur later dan de afspraak waardoor we onze pizza in de auto hebben moeten opeten ivm een afspraak. De pizza was daarentegen wel erg lekker.

S. Alt
9 januari 2021

17:45 bestelling gedaan en aangegeven dat t18:30 zou worden geleverd. Twee uur later kwam pas de bestelling. Je schept een verwachting met de mogelijkheid geevn van een tijdslot. Als je niet kunt leveren, geef dan niet deze optie. De ene pizza was lekker, de andere pizza was sompig en niet warm in t midden.

verkerk
9 januari 2021

altijd dik in orde nu voor het eerst online besteld ook weer prima voor elkaar

Anouk
8 januari 2021

11/2 later bezorgd dan aangegeven werd. Niet netjes

Nadia
2 januari 2020

Heerlijk eten, maar helaas duurt bezorging erg lang.

Erwin
2 januari 2020

De Pizzas waren nog heerlijk warm. Bezorging was stipt op tijd.

E. Lansink
1 januari 2020

Heerlijke pizza en netjes op gewenste tijd feleverd

kool
30 december 2020

De beste pizzeria van alemer en omgeving.

Marielle de Kock
30 december 2020

Dit was de 3e keer dat wij bij u bestellen. Maar steeds geven we aan half 6 en dan staat op de statusmail half 7. Wij begrijpen dat u het op dat moment druk hebt, maar geef dan gewoon niet die optie. Dan kunnen wij zelf beslissen of we wel of niet bestellen. Deze keer kregen we ook 1 verkeerde pizza en op de andere zat geen extra spek, zoals besteld. Kan gebeuren, maar samen met het lange wachten, gaf het een hoop ergernis.

Dirk-Jan
30 december 2020

Uitstekend!

Wanders
29 december 2020

Te laat drie kwartier op dinsdag

Jeroen
29 december 2020

Wij hebben bijna 3 uur moeten wachten op onze bestelling! Ik snap dat het druk is maar neem dan geen bestelling aan en bel even eerder dat het wat langer gaat duren. Nu was dat pas na 2,5 uur. Bij de levering ook niets extra geboden als compensatie. Een broodje of een drankje had best gemogen. Het eten was prima, niets bijzonders. Wij gaan hier niet meer bestellen.

C.Willemsen.
28 december 2020

het eten was 1 uur en 15 minuten te laat. jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Collet
23 december 2020

Het eten is heerlijk, maar 2,5 uur wachten op je eten vind ik echt heel lang.

E.P.
20 december 2020

Erg lekker en precies op de gevraagde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris Roelfs
20 december 2020

Op tijd bezorgd en prima kwaliteit. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jdb
19 december 2020

Pizza heerlijk. Bezorging duurde veel te lang.

David
19 december 2020
Mariska
19 december 2020

Smaak, vulling en bezorging echt super maar ze waren niet echt warm. Dat vind ik echt jammer.

Ivje
18 december 2020

Pizza mandolino is mijn favoriet. Dit keer met extra verse knoflook genomen. Die proefde ik niet heel erg maar dat mocht de oret niet drukken. Was weer heerlijk. Eigenaresse belde dat het iets later werd ivm drukte. Erg netjes en viel reuze mee!

Elisa
17 december 2020

De porties zijn nog royaler geworden maar dat heeft de smaak niet beïnvloed in negatieve zin. Het is nog lekkerder dan vorige keer.

Marcel
15 december 2020

Om de smaak en kwaliteit bestellen wij al jaren bij Musica. Helaas is het tijdstip van bezorgen vaak een issue. Altijd later dan besproken door de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elian Sutmuller
15 december 2020

Ik heb genoten van de mosselen in tomaten saus! Uit de oven. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chandni
15 december 2020

Very delicious food! it has authentic Italian taste.

Esther
14 december 2020

Erg lekker !!

Wendy
13 december 2020

We bestellen altijd hier omdat het de lekkerste pizza's zijn EN met de beste prijs/hoeveelheid verhouding. Werd opgebeld dat het, begrijpelijk, wegens de drukte langer zou duren, maar het kwam alsnog eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Willemsen.
12 december 2020

was weer geweldig lekker, pasta met gehakt saus.

Desiree
12 december 2020

Altijd heerlijke pizza’s bij Musica. Kon erg snel afhalen bij heel vriendelijk personeel

Danique
10 december 2020

Ik had als bezorgtijd 19.15u aangegeven, pizza’s waren er pas om 20.00u

in den Berken
8 december 2020

Perfect.

Karlyn
7 december 2020
Sven
6 december 2020

Goede service, vlotte bezorging, op de afgesproken tijd ontvangen en erg lekker!

p Verkaik
5 december 2020

altijd goede kwaliteit en Luca is altijd een verrassing wat er op zit maar wel lekker altijd

Myranda
5 december 2020

Kids vonden de salami pizza heerlijk. De kruidenboter bij het stokbroodje smaakte ook super. Tip: stokbrood was koud, deze heb ik zelf in de oven opgewarmd. Zou goed zijn om dit aan te geven bij het bestek proces. Fijne communicatie over de bezorgtijd.

Hilda
4 december 2020

De pizza’s zijn lekker. Bezorging was verschrikkelijk. Om 17:30 besteld, verwachte bezorgtijd 19:05. Dat was al behoorlijk lang, maar uiteindelijk werden de pizza’s pas om 19:55 geleverd. Waardeloos!

Ottenhof
2 december 2020

Pizza's zijn altijd erg goed maar de 2 Pizza cantate waren deze keer niet goed : groene pepers lagen niet verspreid over de pizza maar op een klodder op de pizza en er zaten helemaal geen kappertjes en artisjokken op de pizza.

senne gulikers
1 december 2020

De kwaliteit van de bodem wisselt nog al eens. Over het algemeen zit er genoeg kaas op de pizza's maar soms is de bodem net wat te dik. Vaak word ook vergeten om de knoflooksaus erbij te doen die we er meestal bij bestellen. Der smaak van de pizza's is TOP.

Angelique
30 november 2020

Eten was heerlijk, bezorging duurde 1:45!!!! 1745 besteld, en km 18:27 bezorgd ...... heel Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bras
28 november 2020

Ondanks de drukte was alles prima

Esther
26 november 2020

Prima weer

van Veelen
24 november 2020

Voor de tweede keer werd de bestelling echt veel te laat bezorgd! Vanavond was dit ruim 3 kwartier! Waarom dan een bezorgtijd afspreken?

Elian Sutmuller
24 november 2020

Het eten was heerlijk, mosselen uit de oven, die zijn mijn favoriet.

Marloes
21 november 2020

Inmiddels al verschillende keren een bestelling geplaatst. Elke keer is er wel weer een ander smoesje waarom de bestelling te laat is. Ik zou er maar zeker 30-45 min bij op tellen, dat is de werkelijke tijd dat ze bezorgen.

Kool
21 november 2020

Was prima kwaliteit Bezorger telefoneerde omdat we de bel blijkbaar niet hoorden. TOP

denise
20 november 2020

Zo wat een verschil met de vorige bestelling van een jaar(!!!) geleden. Zoveel beter! mooie, goedgevulde pizza's met goede smaak!

Elian Sutmuller
20 november 2020

Ik bestel regelmatig de mosselen! Die zijn overheerlijk. Absolute aanrader!

Marie-Josée
20 november 2020

Heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd! Aanrader!

Esther
15 november 2020

Klasse !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
15 november 2020
Marielle de Kock
15 november 2020

We hadden besteld voor 17.45, maar de pizza's kwamen een half uurtje later. Verder prima. Ze waren heerlijk.

Karlyn
11 november 2020

heel fijn zo zonder thuisbezorgd. Lekkere pizza en nette service.

Rob
10 november 2020

Keurige en snelle bezorging. Pizza’s waren heerlijk en enorm ruim belegd. Super.

Kim
8 november 2020

Helaas niet de juiste pizza gekregen. Bijproducten ontbraken. Daarnaast bestelling geplaatst om om 17.50 uur op te halen. Nog geen twee minuten later werd er gebeld dat het wel 45 minuten langer zou duren. Beetje jammer dat de site dus onjuist was. Uiteindelijk na een kwartier weer gebeld dat het met 10 minuten klaar stond. Pizza's zelf waren weer erg lekker op die ene verkeerde na dan...

Stephan
8 november 2020

Om 17:40 besteld en om 20:00 uur pas bezorgd. De klant werd ook niet even na gebeld dat het wat langer duurde. Heel erin zat hier te wachten op het eten. De kwaliteit van de pizza gaat ook achteruit. Ingrediënten worden er op gesmeten en niet verdeeld over de pizza. Pizza korsten waren te slap en daardoor haast niet te snijden. Jammer want dit want dit waren echt de beste pizza’s.

Pizza
7 november 2020

De pizza’s zijn echt top, een van de betere in Almere. De bezorging laat helaas te wensen over. Buiten dat de bezorgtijd sowieso al vrij lang is (1u 15m), was de bezorging de afgelopen 2x ook nog een half uur te laat zonder hierover naar mij te communiceren. Bij telefonisch contact ging de pizza nu de oven in wat dus wat laat is als hij er al had moeten zijn.

Letitia
6 november 2020

Bezorging op afgesproken tijd.

Ingrid
6 november 2020

Het eten werd veel later geleverd dan wat in de bevestiging vermeld stond. Ik begrijp dat dit wellicht door drukte komt, een belletje hierover zou fijn zijn geweest.

Fred
5 november 2020

Al 25 jaar tevreden klant, maar deze shoarma pizza was echt slecht . Shoarma was aangebrand. Bezorging pas na 2 uur, voor doordeweekse dag is dat best lang

terpstra
5 november 2020

Er zat deze keer heel veel tonijn op de pizza we bestellen deze regelmatig maar in de loop van de tijd gaat de pizza qua verschillende soorten vis achteruit vroeger 3 grote garnalen nu 2 hele kleintjes, jammer.

Diana
4 november 2020

Weer lekker als altijd en precies op tijd klaar

Carin
3 november 2020

Heerlijke Pizza's, goed en zuiver van smaak.

Julia
2 november 2020

Perfecte sevice en excellent smaak!!!

Michel
1 november 2020
Hassing
1 november 2020

Het was weer heerlijk en nog goed heet danzij de goede verpakking.

Maarten
1 november 2020

Bezorger kwam 25 minuten na de afgesproken tijd. Pizza was kwalitatief goed.

Gerard
31 oktober 2020

Altijd heerlijke pizza,s.

DFF
30 oktober 2020
Tamara Driehuis
29 oktober 2020

Bestelling geplaatst om 17:40. De eerst mogelijke tijd was 18:30. Daarvoor gekozen. Bij nabellen bleek al dat de bestelling op 19:00 gezet was. Om 19:30 nog steeds geen bestelling geleverd. Wederom gebeld. Excuses excuses maar de bestellen ging op dat moment pas de deur uit. Om 19:45 ging de bel....... wij bestellen voortaan elders. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

onbekend
26 oktober 2020

Ondanks slechte ervaringen qua bezorgtijd, omdat het eten lekker is, maar weer eens geprobeerd, maar nooit meer! Extra vroeg besteld om half 5, telefonisch contact over bezorgtijd (1830 werd aangegeven). Uiteindelijk werd te rond 1930 uur. 3 uur bezorgtijd is echt bizar en onacceptabel! En in telefonisch contact krijg je dan te horen dat eraan wordt gewerkt/eten zit in de oven etc.... Iedere keer is het verhaal hetzelfde! Het is erg druk (nu is tijdens Corona zelfs het restaurant gesloten en lukt het nog niet!). Als het je structureel niet lukt om binnen 1 uur te bezorgen, dan heb je de zaak niet op orde! Ik wilde op beoordeling geen ster scoren, maar dat is helaas niet mogelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.Willemsen.
25 oktober 2020

was heel lekker keurig verzorgt warm en in punten gesneden prima en op tijd. dank u wel.

V. Luke
24 oktober 2020

De afgesproken tijd was nagenoeg perfect in orde. Onze verwachtingen, opgedaan in het verleden, kwamen niet echt uit vandaag. De smaakbeleving viel behoorlijk tegen. Na de afknapper de laatste keren in het restaurant viel het deze keer ook erg tegen. Of er ooit nog een keer een Musica moment weer komt valt te bezien.

Mieke
24 oktober 2020

Érg dunne, slappe, beetje taaie bodem.

Wanders
24 oktober 2020

Helaas een verkeerde pizza was wel lekker

Sayonara
23 oktober 2020

Bezorging was zeer laat 18:45 besteld en 21:15 bezorgd. Vandaar 1 ster voor Bezorging. Maar ondanks alles was het goed heet het eten en erg lekker en kreeg een flesje wijn kado!! Dus kwaliteit 5 ster!!

Moany
23 oktober 2020

De spaghettis zijn zoals altijd erg lekker. Alleen de pizza was dit keer niet heel warm meer bij aankomst. Verder was de levering een half uur later dan gevraagd, wat ook bevestigd is geweest. We zitten met jonge kinderen dan was het niet fijn om dan te moeten wachten.

Esther
22 oktober 2020

Top!! Erg lekker weer vandaag

Gerda
21 oktober 2020

Pizza was niet echt warm

Joan Cambeen
19 oktober 2020

Heerlijk en lekker heet ! Alleen gewenste tijd werd overschreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
18 oktober 2020

Levering was hopeloos Laat ruim 2 1/2?uur gewacht. Pizza was flouw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte Bogers
18 oktober 2020

Wij hebben wel 1 uur langer moeten wachten. Ipv 19.30 werd het 20.30 uur terwijl we om 6 uur hebben besteld. Dit duurt echt te lang. Verder was 1 pizza omgevallen want alles lag van de pizza af. De pizza’s smaken wel heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
18 oktober 2020

Was weer heerlijk en het was heet toen het bezorgt werd . bezorging was zelfs eerder dan de tijd aangaf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Schoonhoven
18 oktober 2020

Het was alweer een hele tijd terug dat we pizza besteld hebben. Waar we een aantal jaar geleden vonden dat er teveel olie op de pizza zat waren ze nu perfect en heel erg lekker! Voor herhaling vatbaar!

Kool
17 oktober 2020

2,5 uur wachten is in deze barre tijd acceptabel. Maar stuur dan niet om 19:03 een mail "uw bestelling is onderweg", terwijl die pas ruim een uur (!) later bezorgd wordt. Dat is ietwat irritant.

Laetitia
16 oktober 2020

Netjes op tijd. De pizza was nog warm

Jean Hofman
16 oktober 2020

Heerlijke pizza ! En in de doos het nummer schrijven werkt geweldig !!